دستور رئیسی برای بررسی پروژه «سبحان قرچک»
قرچک- رئیس جمهور دستور بررسی پروژه مسکونی سبحان قرچک را صادر کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی اقدامات لازم را انجام داده و به مردم منطقه واقعیت پروژه و روند اقدامات انجام شده اطلاع رسانی دقیق شود.
به گزارش شجرنیوز از قرچک، پروژه مسکن سبحان قرچک، یکی از موضوعات مورد بررسی در دومین جلسه رفع مشکلات خاص تولید کنندگان با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بود که چند روز گذشته برگزار شد.
در این جلسه از وزیر راه و شهرسازی برای ارایه توضیحاتی در این باره دعوت شده بود که مهرداد بذرپاش گفت: این پروژه متعلق به وزارت مسکن یا در قالب طرح های مسکن مهر یا نهضت ملی نیست، بلکه یک پروژه موسسه ساز است.
وی گفت: در حال حاظر پروژه را به هیئت انتظامی نظام مهندسی که ناظرین بابت ساخت این سازه باید پاسخ گو باشند.
بذرپاش با تاکید بر اینکه این پروژه هنوز پایان کار ندارد، افزود: برای مقاوم سازی سازه، دستور تزریق بتن 5 بلوک آن ابلاغ شده است، تا بررسی شود این پروژه مقاوم می شود یا نه، در ادامه قیمت تمام شده آن بررسی می شود.
آیت الله رئیسی: چرا مسئولان وقت کاری نکردند
آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در بیان کرد: آقای بذرپاش زمانی را تعیین کنند، هر اقدامی که لازم است در ارتباط با اصلاح آن انجام دهند، باید مشخص شود چرا مسئولانی که متوجه مشکل پروژه شدهاند تا امروز صبر کردهاند و اقدامی نکردند، به مردم منطقه واقعیت پروژه و روند اقدامات انجام شده اطلاع رسانی دقیق شود.
نظام مهندسی: نشست، ترک و رطوبت در برخی واحدها مشاهده شد
مجید نوری جهان، سرپرست معاونت امور دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران پیش از این در گفت و گو با خبرنگار فارس گفته بود: عمده مشکلاتی که پس از بازرسی از ساختمانها مشخص شد، بحث خاک آنجا بود که باعث نشست ساختمانها شده بود؛ خاک برخی بلوکها از جنس رس بود و استحکام برخی بلوکها نیز در اثر نفوذ رطوبت در زیر پی، کاهش یافته بود.
نوری تا کید کرد: همچنین ترکهایی در دیوارهای غربی برخی بلوکها ایجاد شده بود، با این وجود نتایج بررسیها، برای اداره کل راه و شهرسازی ارسال شد که در این رابطه، تایید ایمن بودن یا نبودن سازهها در حیطهکاری سازمان نظام مهندسی نیست.
به گزارش شجرنیوز، پروژه مسکونی سبحان ۲ از سال ۸۲ در قرچک کلنگ زنی و در سال ۹۳ فرآیند ساخت آن تکمیل شده بود، این مجتمع مسکونی به یکی از موسسات مالی اعتباری تعلق دارد که پس از انحلال از سوی بانک مرکزی، تمام اموال آن توقیف شد تا بدهیهای آن به بانک مرکزی پرداخت شود ولی برخی از مشکلات از جمله تامین نشدن سرانههای مورد نیاز، دریافت نکردن پایان کار از سوی شهرداری، عدم ایمنی پروژه و مشخص نشدن وضعیت بدهیها باعث شده تا حتی یک واحد از این مجتمع مسکونی واگذار نشود.
با ما در شبكه هاي اجتماعي همراه باشيد: اينستاگرام شجرنيوز ، تلگرام شجرنيوز
منبع: فارس