ماجرای برخورد استاد معارف با دانشجوی دختر در دانشگاه قزوین چه بود؟
در روزهای گذشته خبری مبنی بر برخورد فیزیکی یکی از اساتید معارف با دانشجوی دختر در دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در سطح فضای مجازی دست به دست شد که بهنظر میرسد اصل این موضوع یک دروغپردازی برای ایجاد آشوب در دانشگاه است.
ماجرای برخورد استاد معارف با دانشجوی دختر در دانشگاه قزوین چه بود؟
به گزارش شجرنیوز از قزوین، قبل از روز دانشجو، در روزهای گذشته خبری مبنی بر برخورد فیزیکی یکی از اساتید معارف با دانشجوی دختر در دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در سطح فضای مجازی دست به دست شد تا حدی که کارزاری مجازی برای برخورد و اخراج استاد مربوطه ایحاد شده است، مسئلهای که تا امروز روایتهای گوناگونی از آن دهان به دهان شده است. با توجه به جوسازیهای صورتگرفته، تصمیم گرفتیم که حقیقت این ماجرا را از مسئولان دانشگاه جویا شویم.
ورود بدون اجازه دانشجوی دختر به کلاس درس معارف پسران
مدیر روابط عمومی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه “درباره این اتفاق شاهد دروغپردازیهای برخی افراد مغرض هستیم”، اظهار داشت: این واقعه در روز شنبه مورخ 12 آذر ماه سال جاری در کلاس یکی از اساتید مدعو گروه معارف ساعت 10 الی 12 در ساختمان ابوریحان رخ داده است.
عباسعلی جنتیزاده با اشاره به اینکه کلاسهای معارف بهصورت جداگانه برای پسران و دختران دانشجو برگزار میشود، گفت: در این کلاس که برای دانشجویان ورودی امسال تشکیل شده بود، یکی از دانشجویان دختر بدون اجازه استاد مدعو وارد کلاس میشود که با اصرار استاد مجبور به ترک کلاس میشود.
وی اضافه کرد: اما بعد از خروج این خانم از کلاس دانشجویان پسر، یک دانشجوی دختر بدون حجاب وارد همین کلاس میشود و هر چقدر هم استاد به او تذکر میدهد، از کلاس خارج نمیشود تا در نهایت استاد مجبور میشود او را به بیرون از کلاس مشایعت کند.
جنتیزاده ادامه داد: با این حال متأسفانه بخشی از دانشجویان با اهداف مشکوک کارزاری را علیه استاد معارف دانشگاه راه انداخته و مدعی شدهاند که این استاد با دانشجو برخورد فیزیکی کرده است؛ در حالی که خود دختر این موضوع را تکذیب کرده و از استاد معارف عذرخواهی کرده است.
وی تصریح کرد: نکته جالب این ماجرا این است که استاد مدعو معارف یک روحانی 65ساله است که بههیچوجه سابقه خشونت و درگیری را نداشته است، از طرفی مدعیان این ماجرای جعلی هم هیچ سند و مدرکی برای حرف خود ندارند و صرفاً با یک دروغ خودساخته اقدام به راهاندازی کارزار و جمعآوری امضا برای اخراج استاد مورد نظر کردند.
جنتیزاده یادآور شد: در ضمن قبل از تشکیل این کلاس یک شعارنویسی روی دیوار کلاس انجام شده که مضمون آن توهین به روحانیت و شخص روحانی استاد کلاس است.
وی افزود: این موضوع طی روزهای آینده در کمیته انضباطی دانشگاه مورد رسیدگی قانونی قرار خواهد گرفت و اگر حقی از هر طرف ضایع شده بود، نسبت به برخورد با فرد متخلف بر مبنای قوانین انضباطی دانشگاه اقدام خواهد شد و انتظار داریم تا آن زمان دانشجویان از جوسازی و سخنپراکنیهای غیرمستند درباره این ماجرا خودداری کنند.
دوستان دانشجوی دختر تقاضای میانجیگری دارند
مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) هم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه اتفاق پیشآمده در یکی از کلاسهای دروس معارف اسلامی روز شنبه 12 آذر ماه سال جاری در حال پیگیری است، گفت: بنابراین پیش از هر قضاوتی باید جزئیات این رویداد مشخص شود.
هاشم قربانی افزود: آنچه مسلم است، حضور دانشجوی بانو در کلاس درس آقایان بدون اجازه استاد صورت گرفته است، ضمن اینکه دوستان این دانشجو هم برای عدم برخوردهای انضباطی با او تلاش میکنند و از طرفی تقاضای میانجیگری برای پایان بخشیدن به این غائله را دارند که مسئلهای قابل توجه است.
وی ادامه داد: با این حال صحبتهای مطرحشده میان استاد و دانشجو و نحوه مواجهه استاد، علت حضور غیرقانونی دانشجو در کلاس و شرایط کلی پیشآمده در کلاس در دست بررسی است.
مدیریت گروه معارف اسلامی دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) ضمن تأکید بر پاسداشت اخلاقورزی در تمام روابط دانشگاهی گفت: با جدیت این موضوع را پیگیری و با دقت به آن رسیدگی خواهیم کرد و اطمینان میدهیم نه هیچ حقی از دانشجوی بانو تضییع خواهد شد و نه حرمت استادی خدشهدار، بنابراین بزرگنمایی مسئله و سوءاستفادههای احتمالی محکوم است.
قربانی تصریح کرد: متأسفانه در چند روز اخیر شاهد تقریرهای نادرست و اغراقآمیز در فضای مجازی از این اتفاق بودهایم، چنین برداشتهایی هیچگاه به حل مسئله کمک نمیکند؛ بلکه در فضای رسانهای موجب سوءاستفادههایی ناروا میشود.
وی یادآور شد: تمام دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی دانشگاه که آشنایی با شیوه مدیریت گروه معارف اسلامی در دانشگاه دارند، بهخوبی میدانند که رویکرد اصلی گروه مسئولیتپذیری، پاسخگویی و پرهیز از افراطگرایی است و نشان دادن چهره اخلاقی و خردورزانه را مورد تأکید قرار میدهد.