عملیات اجرایی ساخت ۲مدرسه هوشمند فناورپایه در شهریار آغاز شد
شهریار- عملیات اجرایی ساخت ۲ مدرسه فناوری استعدادهای درخشان در شهرکهای مریم (پسرانه) و شاهد (دخترانه) در شهرستان شهریار با حضور شماری از مسئولان کشوری، استانی و محلی آغاز شد.
به گزارش شجرنیوز از شهریار، آیین خشتگذاری مدارس هوشمند فناور پایه با حضور دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهو، نماینده مجلس شورای اسلامی فرماندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در شهرک های مریم و شاهد شهریار انجام شد.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در حاشیه این مراسم گفت: این مدارس به همت معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور و با مشارکت فعال شرکتهای دانشبنیان ساخته میشوند و هزینه ساخت و اجرای پروژه توسط زیستبوم فناوری کشور تأمین شده و این شرکتها نهتنها در ساخت، بلکه در مدیریت آموزشی و حمایت از اشتغال دانش آموختگان این مدارس بهعنوان شرکای راهبردی (خواهرخوانده) مشارکت خواهند داشت.
محمد جواد صدری مهر افزود: دو فضای تعاملی در کنار این مدارس طراحی شده که در ساعات غیرآموزشی بهعنوان مراکز نوآوری منطقهای فعالیت کرده و آموزشهایی در حوزه هوش مصنوعی، فناوری و نوآوری ارائه خواهند داد. این مدل بیسابقه در کشور است و امیدواریم شهریار به الگویی موفق برای گسترش آن در سراسر ایران تبدیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران نیز در این آیین با قدردانی از همافزایی مدیریت شهرستان شهریار، ویژگیهای این پروژه گفت: این مدارس با تأمین کامل هزینههای زیرساختی، رویکردی نوین در معماری و ساختوساز دارند و این مراکز بهعنوان کانونهای دانشبنیان، بستری بینظیر برای مردم منطقه فراهم میکنند تا از آموزشهای فناورانه بهرهمند شوند و هدف ما پرورش استعدادهای درخشان و ایجاد فرصتهای جدید آموزشی است.
فرماندار شهرستان شهریار با اشاره به تأکید رئیسجمهور بر نهضت مدرسهسازی گفت: این پروژه نقطه عطفی در توسعه زیرساختهای آموزشی شهرستان است و از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهریار به دلیل واگذاری زمین ۱۰ هزار متری در کوتاهترین زمان ممکن برای این طرح تشکر میکنم و امیدوارم شاهد تداوم چنین اقدامات ارزشمندی باشیم.
سجاد برنجی خاطرنشان کرد: این پروژه، که با همکاری بیسابقه بخش دولتی و شرکتهای دانشبنیان شکل گرفته، بهعنوان الگویی نوآورانه در تلفیق آموزش، فناوری و نوآوری، میتواند تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور ایجاد کند که انتظار میرود این مدارس به مرکزی برای پرورش نسل آینده فناوران و نوآوران ایران تبدیل شوند.
این پروژه، که برای اولینبار در کشور با مشارکت شرکتهای دانشبنیان اجرا میشود، گامی بلند در مسیر تحول آموزش و پرورش و توسعه فناوری در ایران است.
این مدارس پس از ساخت و تجهیز به عنوان مدارس تمام هوشمند فناور پایه استعدادهای درخشان مورد استفاده دانش آموزان قرار خواهند گرفت.
شهریار از شهرستان های ۱۶ گانه استان تهران با ۸۰۰ هزار نفر جمعیت، هفت شهر، یک بخش و وسعتی معادل ۳۳۰ کیلومتر مربع است که از غرب و شمال به شهرستان های کرج و ملارد و از شرق به شهرستان های تهران ، قدس و اسلامشهر و از جنوب به شهرستانهای رباط کریم و بهارستان محدود می شود.
با ما در شبكه های اجتماعی همراه باشيد: اينستاگرام شجرنيوز ، تلگرام شجرنيوز
منبع: ایرنا